Logo borduren op bedrijfskleding

De meest duurzame oplossing: borduur je bedrijfskleding!

Christine Design heeft professionele apparatuur in huis om je bedrijfskleding te kunnen voorzien van jouw logo en tekst. Door onze hoge kwaliteit borduurwerk geven wij je bij levering duurzaamheidsgarantie.

Logo borduren? Zo werkt het!

Op basis van een afbeelding of foto kan je jouw bedrijfskleding eenvoudig een eigen identiteit geven. Ons hoge kwaliteit borduurwerk gaat jaren mee, ook bij intensief gebruik.

Het enige dat wij van jou nodig hebben, is een logo en eventueel een tekst, in een van de volgende formats: .jpg, .ai, .psd of .pdf.
Wij maken op basis hiervan een borduurprogramma voor onze machine, dat je eventueel in de toekomst gratis bij ons kunt hergebruiken. Kosten zijn afhankelijk van de grootte van je borduring en het aantal benodigde steken. Voor grotere volumes krijg je korting op je bestelling. Voor teksten hebben we een aantal standaardlettertypes (tegen gereduceerd tarief) ter beschikking, specifiek maatwerk is uiteraard altijd mogelijk!

Omdat we de productie zelf uitvoeren in ons familiebedrijf, kunnen we snel leveren en houden we de kosten laag.

Opties basiskleding en personalisatie

Onze brede selectie basiskleding is verkrijgbaar van verschillende merken. De meest gebruikte staan hieronder. We hebben (polo)shirts, hoodies, jassen, schorten en kunnen vrijwel alles voor je bestellen bij onze vertrouwde leveranciers.

Bekijk voorbeelden van onze klanten die je voorgingen, of vraag een offerte aan. Meer informatie? Neem contact met ons op. We horen graag van je.