Kleding bedrukken met logo of tekst

De meest voordelige oplossing: kleding bedrukken

Je kunt bij ons een tekst en logo op je bedrijfskleding laten bedrukken. Een unieke, persoonlijke uiting waar we je graag mee van dienst zijn. Er zijn twee mogelijkheden: zeefdruk en transfer. Bij zeefdruk wordt een sjabloon kleur voor kleur afgedrukt, en je hebt hierin volledige vrijheid wat betreft kleuren en vormen. Bij transfer wordt jouw ontwerp op hoge temperatuur op je kleding geperst. Met deze techniek kunnen ook uiteenlopende materialen worden voorzien van alleen letters. Hierbij kun je denken aan paraplu’s, tassen, sjaals, stropdassen en fleece producten. Kleding bedrukken met transfers of zeefdruk zijn veruit de voordeligste manieren van bedrukken, maar deze zijn minder duurzaam dan bijvoorbeeld borduren. Door een intensief productieproces, omdat bijvoorbeeld van elke kleur een aparte film dient te worden gemaakt, geldt voor zeefdrukken en transfers een minimum per bestelling (v.a. 50 stuks).
De kosten van kleding bedrukken variëren en zijn afhankelijk van de techniek, afmeting, ondergrond en het aantal kleuren.

Eenvoudig je bestand aanleveren

Je hoeft ons alleen een digitale Vector afbeelding en/of tekst aan te leveren, of kom even langs, dan kunnen we je ook helpen met het juiste bestandsformaat. Heb je zelf nog geen kleding om te bedrukken, dan kun je dit ook bij ons regelen. We hebben een breed assortiment aan kledingstukken en accessoires van verschillende merken en materialen. We helpen je bij de materiaalkeuze die het best aansluit op jouw wensen.

Omdat het hier om maatwerk gaat, kun je uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen. We helpen je graag!