Even voorstellen…

C

hristine Design is een familiebedrijf dat al sinds 1994 bedrijven & verenigingen helpt bij de levering van bedrijfskleding en het personaliseren hiervan, door deze te borduren of te bedrukken met logo’s en teksten. Met plezier zoeken we de juiste kleding voor je uit en denken we mee met ieder ontwerp, van de positie van het logo tot het zorgvuldig uitkiezen van de best passende kleuren. Een kleurrijk assortiment aan voorradige garens zorgen dat we op kleurgebied altijd de geschikte keuzes maken. Vanuit ons bedrijfspand in Purmerend, helpen we al meer dan 20 jaar bedrijven te voorzien van een professionele uitstraling.

Christine Design is gespecialiseerd in het leveren van bedrijfskleding en het borduren of bedrukken. We voorzien iedere klant telkens weer van een uitstekende nieuwe set bedrijfskleding.

We produceren voor het borduurwerk speciale borduurprogramma’s die de machines aansturen om de logo’s vol automatisch te borduren. Doordat we onze eigen machines gebruiken, streven we er naar al op zeer korte termijn te kunnen leveren.

Kwaliteit, snelle levering en goede service vinden wij belangrijk, en daarom doen wij vrijwel alle werkzaamheden zelf. We zijn al jaren de vaste leverancier van vele bedrijven. Niet alleen in omgeving Waterland, Amsterdam & Purmerend, maar ook ver daar buiten. We hebben diverse foto’s en video’s voor je verzameld van werk dat wij in het verleden hebben geleverd, zodat je snel een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden die we hebben te bieden.

Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, of langskomen voor een kop koffie om de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie te bespreken. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen: 0299-648856.

We staan je graag te woord!

Team Christine Design

Aangenaam, wij zijn Christine Design

MET TROTS EN PLEZIER LEVEREN WIJ JOUW NIEUWE SET BEDRIJFSKLEDING INCLUSIEF GEPERSONALISEERD LOGO.

Ons Werk

Krijg een indruk werk door opdrachten van ons te bekijken uit het verleden.

Ons werk

Klaar voor een goed gesprek?

HEB JE EEN IDEE WAAR WE JE MEE KUNNEN HELPEN?

Neem contact met ons op