Badges / Emblemen

Offerte aanvragen

Bestelformulier

  * = verplicht veld


  Na goedkeuring van de offerte sturen we je z.s.m. een iDeal-betalingsinstructie toe. Hiermee kan de order officieel worden bevestigd. Mocht er iets niet duidelijk zijn nemen we contact met je op. Voordat de hele order wordt geproduceerd ontvang je een voorbeeld ter goedkeuring.

  Eenvoudig plaatsen: badges en emblemen

  Naast logo’s direct op textiel borduren bieden wij de mogelijkheid je logo op een los stukje stof te borduren. Dit losse stukje stof, voorzien van geborduurd logo en een speciale afwerkrand geeft je kleding een sportieve en robuuste uitstraling. Deze techniek wordt veel toegepast in de auto- en motorsport, maar ook op overalls en andere werkkleding voor intensief gebruik. Naast borduren, kan een logo of tekst worden geweven op een badge of embleem. Er zijn verschillende mogelijkheden qua vormen en groottes. Voor de afwerking (rand) van de badge kun je kiezen voor een merrowed afwerking met stijlvol geborduurde rand, of laser gesneden (minder duurzaam).

  Kostenbesparend: flexibel en vervangbaar

  Badges/emblemen zijn flexibel: je kunt eenvoudig een oud logo vervangen door een nieuwe badge over de bestaande borduring of bedrukking heen te (laten) plaatsen, waardoor de kosten lager zijn dan wanneer je volledige nieuwe basiskleding moet laten borduren of bedrukken. De badge kan gemakkelijk opgenaaid worden doordat het materiaal van de badge ook textiel bevat. Je kunt ervoor kiezen dit zelf te doen, of deze dienst door ons te laten uitvoeren.

  De kosten zijn afhankelijk van de vorm, grootte en afwerking van de badge. We kunnen vrijblijvend een passende offerte voor je opstellen.