Madeira garen
Handdoek borduren vpro
Emblemen Ferro
noc nsf
Home » Over ons

Over ons

Christine Design is een familiebedrijf dat sinds 1994 voornamelijk bedrijven, maar ook clubs en particulieren helpt bij het borduren en bedrukken van logo’s op kleding. We halen plezier uit het meedenken met ieder ontwerp, van de plaatsing van het logo tot het uitkiezen van de kleuren. Een breed assortiment aan voorradige garens zorgen ervoor dat we op kleurgebied samen geschikte keuzes kunnen maken. Vanuit Purmerend in de regio Zaanstreek-Waterland, bedienen we de Nederlandse markt.

Christine Design is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van bedrijfskleding. Wij kunnen iedere klant uitstekend voorzien van een set nieuwe bedrijfskleding. Je kunt daarnaast bij ons terecht voor mooie relatiegeschenken, of unieke originele cadeaus voor allerlei gelegenheden.

We produceren voor borduurwerk programma’s die de borduurmachines aansturen. We hebben onze eigen machines, waardoor we vaak op korte termijn al kunnen leveren.

Kwaliteit, snelle levering en goede service vinden wij belangrijk, en daarom doen wij vrijwel alle werkzaamheden zelf. We zijn al jaren vaste leverancier van veel bedrijven in de omgeving Waterland, Amsterdam & Purmerend. We hebben diverse foto’s en filmpjes voor je verzameld van werk dat wij in het verleden hebben geleverd, zodat je snel een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden die we bieden.

Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, of  langs komen voor een kop koffie om de mogelijkheden voor jouw wensen te bespreken. Je kunt ook altijd even bellen: 0299-648856.

We horen graag van je!

Team Christine Design